Over mij

Uw adviseur in Bouw- en Vastgoed!

Mijn naam is Bart van Bussel. In 2005 ben ik afgestudeerd als bouwkundig ingenieur aan de Technische Universiteit in Eindhoven. Tot 2013 ben ik actief geweest in diverse rollen op uiteenlopende woningbouw en zorggerelateerde nieuwbouwprojecten.

In 2013 ben ik als zelfstandig ondernemer gestart. Inmiddels voer ik opdrachten uit voor gemeentes, corporaties, marktpartijen en particulieren. U heeft tijdens het gehele traject iemand naast u staan, die de communicatie tussen alle betrokken partijen op zich neemt, de betrokken partijen aanstuurt en controleert. Daarnaast wordt het interne besluitvormingstraject bij professionele partijen op een zeer vakkundige en overzichtelijke wijze uiteengezet. Het resultaat is een goed geolied proces voor zowel de externe als de interne organisatie.

De afgelopen 10 jaar heb ik zeer dicht bij de uitvoering van bouwprojecten gestaan. Hierdoor heb ik uitgebreide en actuele kennis opgedaan van de toegepaste bouwtechnieken en de bouwuitvoering. Deze kennis heb ik aangewend om zowel particulieren als professionele partijen van advies te voorzien. Ik verricht onder andere bouwkundige keuringen en ik begeleid particulieren bij de aankoop van een nieuwe woning. Voor vastgoedeigenaren breng ik de conditie van het vastgoed in beeld. Met deze gegevens wordt de staat waarin het vastgoed verkeert, gedetailleerd in beeld gebracht en kunnen MeerJarenOnderhoudsBegrotingen gemaakt worden.

Door mijn brede kennis van de vastgoedmarkt, projectmanagement en bouwtechniek kunt u voor elk vastgoed gerelateerd vraagstuk bij mij terecht. Ik sta u graag te woord.