Particulier » Koopadvies

Laat mij u adviseren bij de aankoop van uw woning

Een woning kopen doe je vaak maar één of twee keer in je leven. Het zoeken naar een woning is leuk en spannend, maar ook een serieuze zaak! Los van het feit dat een nieuwe woning een grote investering vereist, spelen een aantal zaken een belangrijke rol gedurende het aankooptraject. Denk hierbij aan de bouwkundige staat waarin de woning verkeert, de onderhandeling over de juiste koopprijs, de koopovereenkomst en de daarin opgenomen juridische bepalingen en de notariële akten.

Ik kan u tijdens dit traject ontzorgen, door u van begin tot einde te adviseren en te ondersteunen. Door de aanwezige bouwkundige kennis en de financiële inzichten in de woningmarkt, haalt u met Van Bussel Vastgoedmanagement de juiste partner in huis. De woning wordt bouwkundig gekeurd, er wordt onderzoek verricht naar verkoopprijzen van vergelijkbare woningen en juridische aspecten zoals erfdienstbaarheden en zakelijke rechten. De onderhandelingen worden namens u gevoerd, waarbij ik voor u als koper optreedt om uw belangen zo optimaal mogelijk te behartigen. De concept koopovereenkomst en nadien de notariële akten worden gecontroleerd op volledigheid en juistheid.

Ik bouw een brug tussen u, uw financieel adviseur en uw nieuwe woning, zodat alle (financiële) zaken perfect op elkaar afgestemd worden en u met een goed gevoel de sleutel van uw nieuwe woning in ontvangst kunt nemen!