Zakelijk » Projectmanagement

Uw project is bij mij in goede handen

Projecten worden steeds complexer, dynamischer en meer en meer multidisciplinair. Daarnaast heeft de omgeving een toenemende invloed op de eisen en randvoorwaarden en is er meer aandacht nodig voor de zachte kant van het projectmanagement. Standaard projectmatig werken en sturen op de oude, vertrouwde GROTIK beheers aspecten is vaak niet meer voldoende!

Van Bussel Vastgoedmanagement hanteert een visie waarbij het projectmanagement vooral gericht moet zijn op het vormgeven van de samenwerking en sturing. Door het creëren van dynamische projectorganisaties ontstaat een vloeiende beweging naar het gewenste eindresultaat.

Ik speel een belangrijke rol bij o.a. het uitvoeren van een haalbaarheidsonderzoek en het opstellen van een Programma van Eisen. In de vervolgfases wordt een sturende rol gehanteerd ten aanzien van de door de architect en overige adviseurs aan te leveren stukken. Alle coördinerende taken kunt u dus uit handen geven. Vanaf bouwinitiatief tot en met de oplevering en nazorg treedt Van Bussel Vastgoedmanagement als adviseur op voor de opdrachtgever.

Projectmanagement activiteiten